До чого сниться м'ясо

До чого сниться м'ясо - по соннику Міллера

Коли м'ясо сниться жінці, то це може означати, що на шляху до поставленої перед собою завдання вона буде стикатися з безліччю несподіванок. Вже приготоване м'ясо говорить про те, що цієї мети досягнуть зовсім інші люди.

Сире м'ясо сниться до занепокоєння за рідних, важким переживанням і неприємностей.

До чого сниться м'ясо - по соннику Ванги

Бачити м'ясо темно-червоного кольору – до важкого недугу; рожевого кольору – до довгого відмінного здоров'я, а хворим – до одужання; шматки м'яса, повністю залитого кров'ю – в любовних справах події візьмуть сприятливий оборот.

Якщо сниться, що харчуєтеся м'ясом диких тварин, то у вашому житті настане час невдач: можуть з'явитися в будинку небіжчики, позбудетеся нажитого майна.

Якщо смак поїдається м'яса виявиться незнайомим, то злий рок вже не буде вас переслідувати. Вживали в їжу м'ясо тварини, яку самі ж і вбили – буде докучати незрозуміла тривога. Вам запропонували спробувати в'ялене м'ясо – злі духи намагаються заволодіти вашою душею. Йшли по дорозі, тримаючи в руках шматок м'яса – до хвороби.

До чого сниться м'ясо - по соннику Фрейда

У сновидінні відрізали шматок м'яса: для інших – будете займатися благодійністю; для себе – підуть успішно торгові справи.

До чого сниться м'ясо - по соннику Нострадамуса

Сире м'ясо у сні означає заборонене майно, смажене або варене – майно, що належить державі.

Сире м'ясо – не добрий знак і якщо його купувати чи є у сні, то це може говорити про швидкої хвороби. Приготували з м'яса апетитне блюдо – недуга вас обійде стороною. Приснився м'ясник, що рубає м'ясо – ваші слова і вчинки можуть неправильно витлумачити. Після цього сну ні в якому разі не пишіть листів і не підписуйте ніяких паперів.

До чого сниться м'ясо - по соннику Лоффа

Коли сниться, що їсте людське м'ясо, то наяву «запалилися» бурхливою пристрастю до когось, отримаєте нічим незаслужене могутність або небезпечне знання. Чоловік у сні їсть м'ясо незнайомих йому людей до багатства, грошей, приросту майна; близьких – буде вести розпусне життя. Їдять вас віднімуть достаток, майно. Бачите жирних м'ясистих людей – відчуєте нетерпіння.

До чого сниться м'ясо - по соннику Цвєткова

М'ясо уві сні вже саме по собі несе агресію, так як здобуто за допомогою вбивства живої істоти. Це особливо актуально, якщо приснилося соковите сире м'ясо. Вам не вистачає внутрішньої задоволеності після вчинених вчинків, спокою; вірогідні хвороби.

Сниться багато м'яса на тонких кістках – чекайте обману, клопоту і спілкування з досвідченими людьми, які шукають в будь-якій справі своєї вигоди.

До чого сниться м'ясо - по соннику Хассе

Дивитися в сновидінні на м'ясо – до неприємностей; купувати його – отримання користі з якоїсь справи; готувати м'ясо – до благополучного життя; є його – до недуги.

Якщо наснилося сире м'ясо хворій людині, то він помре, а якщо здоровій, захворіє. Сало, м'ясо уві сні позначає який-небудь наш гріх. Є яловичину – до неприємності. Побачили уві сні издохшую свиню – до великої наклеп; сире м'ясо – до бійки, крадіжки; їли сире м'ясо – до величезних неприємностей.

До чого сниться м'ясо - по соннику Менегетті

Свіже м'ясо у сновидінні говорить про майбутню болю (радикуліт, невралгія, зубний біль). Приготоване – ви гостинно будете прийняті в поїздку або подорож. Гниле м'ясо – потрібно перевірити носоглотку і зуби, оскільки велика ймовірність запального процесу.

До чого сниться м'ясо - по соннику Лонго

Якщо людині приснилося, що він їсть гаряче м'ясо - йому немає виправдання. Вживати в їжу телятину – до збитків, втрати.

До чого сниться машина

До чого сниться машина - по соннику Міллера

Сниться, що їдете в автомобілі – до удачі і активності в діловій сфері. Трапилася аварія – не очікуйте від планованих розваг хороших вражень. Якщо щасливо вдалося уникнути автокатастрофи, то це добрий знак того, що вдасться ухилитися від зіткнення з людиною, яка опирається вашим задумам.

Купили машину – відновіть своє колишнє вагоме становище в суспільстві, а якщо в сновидінні ви продали авто, то чекайте несприятливих змін у житті.

До чого сниться машина - по соннику Ванги

Приснився автомобіль – до поїздок, приємних подорожей та змін у долі. Угон або просто зникнення машини означає, що плани, від яких в повній залежності знаходиться ваше майбутнє, можуть зірватися. Сниться, що виходите з транспорту – в майбутньому вас чекають вдале здійснення планів і заслужене задоволення.

Хвороби і втрати віщує сон, в якому самі керуєте машиною. Якщо вас викинули з автомобіля прямо на ходу, то це знак недобрих новин. Також до невдач сниться поламана машина.

До чого сниться машина - по соннику Фрейда

Той, кому сниться, що в його машині проводять прибирання салону, повинен добре озирнутися навколо і налагодити стосунки з людьми.

Приснилася купівля дорого автомобіля, про який в реальному житті не могли б і мріяти – чекають невдачі, помилки й невдачі у справах. Потрібно бути готовим до випробувань і краще сприймати їх по-філософськи.

Якщо сниться, що ви перефарбували своє авто, то можете незабаром зірвати великий куш. Закриваєте багажник – завдяки своїй ощадливості станете володарем бажаної речі.

До чого сниться машина - по соннику Шувалової

Управління у сні автомобілем уособлює собою керування людьми, і воно буде настільки вмілим, наскільки вправно ви справлялися з водінням. Їхали задом – командуєте за методом своїх попередників. Купівля автомобіля говорить про можливості кар'єрного росту.

Якщо приснилася машина, така ж стара й розбита як наяву, то скоро ви зможете придбати новий автомобіль, так як зростуть доходи.

До чого сниться машина - по соннику Лоффа

Сни про аварії – це попередження про будь-яку загрозу для близьких людей. Вони вказують на невміння оволодівати ситуацією і виступати на захист інших. Буває, що це застереження потрібно взяти до уваги негайно.

До чого сниться машина - по соннику Цвєткова

Сниться, що особисто ведете машину – до бідності; їдете в ній – символ особистих відносин і одруження; припарковываетесь – настав час розриву відносин.

До чого сниться машина - по соннику Хассе

Сидите в машині – нездійсненні мрії; їсте на автомобілі – недовга дорога; керуєте машиною – знак величезної самовпевненості. Уві сні постраждали із-за транспорту – щось трапиться на службі.

До чого сниться машина - по соннику Менегетті

Якщо приснилася машина, то візьметеся за реалізацію проекту, який доставить багато занепокоєння, однак у підсумку ви залишитеся задоволені.

Стара машина символізує недругів, які швидше вас забезпечать свій добробут. Виявилися затягнуті в працюючий автомобіль – приготуйтеся до неприємностей, в тому числі і до втрат у бізнесі.

До чого сниться машина - по соннику Лонго

Будь побачений працюючий механізм передбачає серйозні труднощі у будь-яких починаннях, але друзі вас не залишать без своєї підтримки. Зламана машина – можлива втрата друзів. Пожежна машина – чекайте яка-небудь надзвичайна подія або досить неприємне.

Якщо сниться, що випали з автомобіля, то з власної вини можете піддати великій небезпеці своє життя і благополуччя.

До чого сниться церква

До чого сниться церква - по соннику Міллера

Проходити мимо церкви – знак передчуття великих змін, але, на жаль, ваші плани не втіляться в життя, якщо ви не переступите поріг святої обителі. Порожнеча і морок церкви віщують швидку смерть кого-небудь із знайомих (не близьких). Безлюдне занедбаний будинок говорить про туманні перспективи, очікування, пасивності, безцільності. Щоб чогось досягнути, потрібно не сидіти, склавши руки в очікуванні дива, а діяти!

До чого сниться церква - по соннику Ванги

Духовна обитель – символ покаяння, очищення, внутрішнього страху за майбутнє, відчаю. Входити туди – сон попереджає про те, що пора покаятися в гріхах, придушити егоїзм і прагнення до наживи. Якщо ви берете на служінні, значить, вас оточують люблячі і розуміють друзі.

Занедбана церква з забитими дверима й вікнами свідчить про душевну закритості. А іноді просто необхідно ділитися переживаннями з близькими людьми. Натовп народу в обителі – знак насуваються релігійних чвар. Будувати уві сні церква – до самопрощению.

До чого сниться церква - по соннику Фрейда

Церкву або ж храм в сновидіннях являє собою жіночий образ. Якщо чоловік увійшов всередину, значить, він вірний своїй коханій, якщо не зміг з якихось причин – це ознака невпевненості у своїй сексуальності, метання між двох вогнів, а також тяги до постійної зміни партнерок, неможливість визначитися у відносинах.

Якщо дівчина не може переступити поріг церкви, значить, відчуває холодність по відношенню до партнера. Зруйновану будівлю сниться до фізичної незадоволеності.

До чого сниться церква - по соннику Нострадамуса

Божественний Будинок, безумовно, уособлює чистоту, багатство внутрішнього світу, культурне процвітання. Красива білосніжна церква з підносяться куполами віщує розквіт країни, налагодження корисних зв'язків і вихід з кризи. Розвалена свідчить про духовної деградації, втрати внутрішнього стрижня. Співати в церковному хорі – до докорів совісті, будувати – до винагороди за добрі діяння.

Сон, у якому мерзенний диявольський змій перекрив вхід, обіцяє гріховне падіння людства. Багато спокусяться і повірять в чудеса великих магів, посланих сатаною. Сон повідомляє, що Господь страждає, бачачи таку розпусту. Пора покаятися, бо кінець близький.

Церква, поглинена язиками полум'я, передрікає ворожнечу між поколіннями, порушення природного балансу і загального порядку.

До чого сниться церква - по соннику Лоффа

Образ церкви або храму, як правило, з'являється у важкі періоди життя, коли ми гостро відчуваємо брак підтримки з боку близького оточення, відчай, душевні муки, страждання. Тому інтуїтивно чіпляємося за єдину надію – Бога.

До чого сниться церква - по соннику Цвєткова

- молитися перед іконою – до набуття спокою, удачі;
- увійти відчувати докори сумління;
- бачити далеко або проходити повз – до вигідною зустрічі.
- палаюча – до катастрофи;
- брати участь в будівництві – до підвищення в посаді.

До чого сниться церква - по соннику Хассе

Будучи символом духовної чистоти, церква обіцяє вам прекрасне майбутнє. Відчувати комфорт, радість і легкість від спілкування з Богом уві сні – знак того, що Всевишній не залишить вас у важкі хвилини і подасть руку допомоги. Чути церковний спів – до виконання заповітного бажання, а для грішника – до покарання; розвалена обитель – символ скорботи і потреби. Якщо церква наводить на вас жах в сновидіннях, потрібно терміново похреститися і очиститися, так як цей сон має диявольську природу і віщує збивання з істинного шляху.

До чого сниться церква - по соннику Менегетті

Образ церкви у сновидіннях – це підсвідомість суб'єкта, «понад Я», його приховані мотиви та можливості.

До чого сниться церква - по соннику Лонго

Бачити церква – знак того, що необхідно відвідати її наяву. Покинута говорить про поганий стан вашої духовної сутності, відчуження від єдності з природою. Вам потрібен наставник, щоб допомогти придбати віру в себе, Бога і добро. Почніть з читання Священного Писання!





Яндекс.Метрика