Кеті Холмс не бажає згадувати ім'я Тома Круза

Потрібно зауважити, що в свій час Кеті почула в свою адресу багато критики щодо її поглядів на виховання. Зокрема, багато говорилося про те, що вона одягає дівчинку не по погоді і пр. Схоже, Холмс переглянула свої педагогічні погляди, тепер вона з великою увагою ставиться до одягу дочки.

Актор Орландо Блум може спілкуватися з сином тільки в присутності няні

Актор Орландо Блум і модель Міранда Керр розлучилися в кінці минулого року. Незважаючи на розлучення, подружжю вдалося зберегти прийнятні відносини і однаково брати участь у вихованні спільного сина Флінна. Однак, за визнанням Міранди, вона не ризикує залишати Орландо наодинці з малюком. При їх спілкуванні завжди поруч присутній няня.

За словами Керр, незважаючи на те, що Орландо – прекрасний батько, це необхідно для того, щоб дитина була захищена і всі його потреби були задоволені.

У актора Крістіана Бейла народилася друга дитина

У американського актора Крістіана Бейла, зірка таких фільмів, як «Американський психопат» та «Бетмен: Початок», син.

Потрібно сказати, що Крістіан і його дружина Сібі Блэйзик вельми неохоче діляться з журналістами подробицями свого приватного життя. Так, про другу вагітність Сібі папараці дізналися випадково: вона з'явилася на церемонії «Оскар» очевидно з округленими формами. Також подружжя не повідомили і про народження малюка. Про те, що радісна подія сталося, всі дізналися, коли побачили Блэйзик, яка повернулася до своєї колишньої фігури.

У подружжя вже є дитина – дев'ятирічна дочка Еммелін.

Актриса Торі Спеллінг намагається відновити стосунки з чоловіком

Торі Спеллінг, зірка молодіжного серіалу 90-х «Беверлі-Хіллз-90210», минулі вихідні провела з сім'єю на пляжі в Малібу. Таким чином Торі намагається остаточно відновити стосунки з чоловіком.

Навесні стало відомо про те, що чоловік 41-річної Торі актор Дін МакДермотт закрутив роман з 28–річною фанаткою. Це стало для Спеллінг справжнім потрясінням, яке привело її на лікарняне ліжко. Однак, мабуть, заради чотирьох дітей, вона вирішила пробачити чоловіка.

В інтерв'ю Торі заявила, що вони з Діном працюють над відносинами, намагаються повернути їх колишню чуттєвість. Актриса заявила, що дуже пишається чоловіком, який «пройшов нелегку роботу над собою».

Актор він Дизель кинув виклик Володимиру Путіну

Участь у флешмобі, що почався в липні в США, охопило багатьох світових і вітчизняних знаменитостей. Зірки обливаються холодною водою, а потім перераховують гроші на рахунок благодійної організації Ice Bucket Challenge, передаючи естафету трьом іншим знаменитостям.

Акцію підтримали Опра Уїнфрі, Білл Гейтс, Марк Цукерберг, Лера Курдявцева, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв та інші.

Тепер і американський актор він Дизель кинув виклик Анджеліні Джолі, Мішель Обамі і... Володимиру Путіну.

Мілла Йовович вагітна другою дитиною

38-річна актриса Мілла Йовович на своїй сторінці в Facebook розмістила радісну новину: вони з чоловіком чекають другу дитину.

Практично миттєво новину зібрала понад 41 тис. "лайків". Актриса прийняла рішення відкласти зйомки у фільмі «Обитель зла: Остання глава», будучи впевненою, що змішувати вагітність і зомбі не потрібно. Тепер Йовович може насолодитися будь-якою їжею, не піклуючись про фігуру.

Об'явилася сурогатна мати дочки співачки Бейонсе

Навколо співачки Бейонсе постійний інформаційний шум. Повідомлялося, що вона сама розпускає чутки про розлучення, щоб підігріти інтерес до своєї концертної діяльності, то, говорилося, що у них з Джей зі все відмінно. Тепер же з'явилася жінка, яка заявляє, що є матір'ю дочки співачки Блю Айві.

Чутки про те, що дитини Бейонсе виношує сурогатна мати з'явилися ще коли зірка була в положенні. Журналісти відзначали, що її живіт постійно знаходиться в «русі», маючи нестабільний розмір. Тепер мешканка Нью-Йорка, якась Тіна Сілс має намір подати на зіркову пару в суд, при цьому, що цікаво, не висуваючи жодних фінансових вимог.

Правда, сприймати серйозно заяви цієї жінки просто неможливо, адже раніше вона стверджувала, що виносила дитину для Кім Кардашьян, і для Кейт Міддлтон.

Екс-дружина прес-секретаря Володимира Путіна вперше розповіла про розлучення

Екс-дружина Дмитра Пєскова, прес-секретаря російського президента, Катерина вперше зважилася прокоментувати своє розлучення, давши досить відверте інтерв'ю журналу Tatler.

Як розповіла Катерина, перші проблеми в сім'ї з'явилися ще три роки тому. Їх причина полягала в тому, що Дмитро всі свого часу приділяв роботі, відсунувши на другий план сім'ю. Подружжя почали жити практично паралельними життями. А незабаром з'явилася підтверджена інформація про невірність Дмитра. У результаті Катерина поставила питання руба, заявивши про те, що хоче розлучення. Пєсков злякався (адже для кар'єри це далеко недобре), просив одуматися. Однак, не допомогло.

Подружжю все ж вдалося зберегти відмінні відносини. І багато в чому завдяки трьом дітям, у вихованні яких Пісків відіграє одну з ключових ролей. І, природно, допомагає колишній сім'ї матеріально.

Катерина, живе на дві країни – Росію і Францію, де вона активно займається благодійністю. В житті жінки багато захоплень і радості.

Судячи з усього, Дмитро і Катерина досі люблять один одного. Більше того, нещодавно Пісків запропонував колишній дружині знову одружитися.

Актриса Сьюзан Сарандон вперше стала бабусею

У голлівудської актриси Сьюзан Сарандон народилася внучка. У минулі вихідні у дочки Сарандон Єви і її чоловіка коментатора Кайла Мартіно народилася дочка. Дівчинку назвали Марлоу Мае Мартіно.

67-річна новоспечена бабуся приготувала своєї дочки практичний подарунок – спеціальне ковзне крісло, в якому зручно не тільки годувати дитину грудьми, але і спати.

Дочка Лариси Гузеевой страждає анорексією

Дочка актриси і телеведучої Лариси Гузеевой Ольга захопилася схудненням, в результаті чого перетворилася на шкіру та кістки. Як розповідає Гузєєва, дівчина відмовляється від будь-якої їжі.

Актриса, повернувшись з гастролей, виявила, що дочка практично перестала їсти. Очевидний діагноз – анорексія. Гузєєва сама не раз заявляла, що з-за своєї пристрасті до смачної їжі, постійно бореться із зайвою вагою. То ж є і у її дочки, проте, зараз обмеження в їжі перейшли всі розумні межі.

Співачка Ріанна збирається придбати легендарний футбольний клуб

R&B співачка Ріанна має намір придбати легендарний англійський клуб «Ліверпуль». До такої думки її підштовхнув футболіст Дідьє Дрогба. Таке придбання співачці цілком по кишені – середній щорічний дохід співачки становить понад $50 млн.

На минулому нещодавно футбольному Чемпіонаті Ріанна була однією з найбільш активних уболівальників, регулярно відписувалася про свої враження у соцмережах, а після заключної гри з радістю фотографувалася з німецькими футболістами.





Яндекс.Метрика