92-річна мати Сильвестра Сталлоне прийшла на прем'єру свого фільму в міні-спідниці

92-річна мати Сильвестра Сталлоне прийшла на прем'єру свого фільму в міні-спідниці

Глядачі всього світу з нетерпінням чекають прем'єри чергової серії фільму «Нестримні». На прем'єру першої частини прийшли практично всі представники голлівудської світської тусовки. Незабутнє враження справила мати Сильвестра Сталлоне, який грає у фільмі одну з головних ролей.

92-річна Жаклін Сталлоне, багато років знаходиться в гонитві за молодістю молодістю і не раз прибегавшая до пластичних операцій, що додало її особі схожість з маскою, прийшла в міні-спідниці. Потрібно сказати, що, незважаючи на вік, ноги в жінки вражаючі. І це не дивно: Жаклін регулярно займається фітнесом і чечіткою.

Юрій Лоза назвав вітчизняну естраду продажними фуфлом без честі і Вітчизни

Мав шалену популярність у 80-их співак Юрій Лоза досить жорстко висловився щодо російської естради.

На своїй сторінці у Facebook Лоза поділився думками щодо ситуації навколо «Нової хвилі». Зокрема, Юрій вважає, що російські виконавці повинні байкотувати цей конкурс. Лоза переконаний, що раз латишам не подобається, що ряд співаків розділяє політичні погляди президента своєї країни, то реагувати на це потрібно однозначно – поїхати додому, тим виконавцям, які вже прибули до Латвії і здати квитки тим, хто тільки збирається.

Однак, як відомо, ніхто не пішов подібних закликів. Навпаки, фестиваль пройшов більш ніж разудало: було безліч вечірок, на тусовках був присутній весь цвіт російського шоубізу.

Лоза додав, що насилу собі уявляє як «артистики», повеселившиеся в Юрмалі, по приїзду на Батьківщину розкажуть нев'їзним Кобзону, Газманову і співачці Валерії про те, як там було класно. Юрій переконаний, що участь у фестивалі – пляма на всіх вітчизняному шоу-бізнесі, що цілком може створити у росіян враження, що наша естрада – фуфло, не має ні честі, ні Вітчизни.

Актор Садальський звинуватив у пограбуванні квартири Лідії-Федосєєвої Шукшиної її молодшу дочку

Нещодавно повідомлялося, що квартира актриси Лідії Федосєєвої-Шукшиної була пограбована. Злодії, які, судячи з усього, знали, що де лежить, винесли не тільки гроші, які актриса отримала після продажу нерухомості в Фінляндії, але і рукопис її чоловіка, легендарного актора і режисера Василя Шукшина.

Молодша дочка Федосєєвої-Шукшиної Ольга, яка з матір'ю перебуває в досить напружених відносинах, претендує на частину пограбованої квартири. Подейкують, що, можливо, сама Ольга причетна до пограбування. Зокрема, в цьому переконаний скандальний блогер і актор Стас Садальський, який прямо звинувачує Ольгу в те, що трапилося. А в якості доказів призводить те, що молодша дочка актриси не бажає працювати, мріючи просто отримати, як їй здається, належну їй власність.

Сама Ольга зізналася, що з-за пограбування була змушена скасувати власне весілля. Жінка розповіла, що, збираючись вийти заміж, хотіла піти з матір'ю на світову і запросити її на торжество. Однак тепер, після поставлений їй звинувачень, вона навіть не знає, як ставиться до своєї матері.

Кондитерський бізнес Марії Шарапової розкритикував британський парламент

Два роки тому тенісистка Марія Шарапова організувала кондитерський бізнес. Незважаючи на добрий намір, її діяльність була розкритикована членом британського парламенту Китом Вазом.

Зокрема, Ваз звинуватив Шарапову в заохоченні надмірного споживання солодощів, що, як відомо, веде до виникнення серйозних захворювань.

Актриса Наталя Фатєєва госпіталізована у важкому стані

Всіма улюблена 79-річна актриса Наталя Фатєєва потрапила в лікарню. Актрисі була діагностована травма кульшового суглоба.

Після надходження в клініку, Фатєєву одразу ж доправили в реанімацію.

Потрібно відзначити, що це не перша подібна травма артистки. Минулого разу Фатєєва досить довго проходила курс відновлення.

Пітт і Джолі орендували кафе

Нещодавно повідомлялося, що Аджеліни Джолі і Бред Пітт мають намір знятися в спільному фільмі «Біля моря».

Проте ще до початку роботи з'явилися несподівані труднощі: в ресторані, де повинні були проходити зйомки, відвідувачі сильно заважали роботі.

Пара вирішила проблему досить просто: щоб ніхто не заважав зйомок своєю присутністю, вони орендували приміщення на три місяці.

Стали відомі подробиці самогубства Робіна Вільямса

Вчора наклав на себе руки легендарний американський комік Робін Вільямс. Сьогодні стало відомо, що незадовго перед смертю, актор страждав від глибокої депресії, безгрошів'я, крім того, боровся реабілітаційної клініки з алкогольною та наркотичною залежністю. За розповідями людей, що знаходилися поруч з Вільямсом в останні місяці його життя, актор згасав практично на очах, від нього залишилася одна порожня оболонка.

Шериф округу Марін розповів, що актор повісився на своєму поясі, в той час як його дружина спала в сусідній кімнаті. Коли вона вийшла на ранкову пробіжку, то була в повній впевненості, що чоловік ще спить. Тіло актора, який сидить з поясом на шиї, виявила його помічниця. На лівому зап'ясті у Вільямса було виявлено кілька порізів, а поряд з тілом – кишеньковий ніж з запеченою кров'ю.

Оскароносний актор пішов з життя після 10 років безуспішної боротьби з наркотичної та алкогольної залежності. Він не приховував своїх пристрастей, завжди відверто розповідав про свою хворобу, про те, як намагався його лікувати.

Вільямс мав серйозні фінансові труднощі, гостро про себе заявили після розлучення з другою дружиною в 2008 році, коли він був змушений виплатити $30 млн. Трохи пізніше він створив трастові фонди для своїх трьох дітей, які можуть в день свого повноліття претендувати на третину суми, в 25 - на половину, а після 30-ти років – на всю.

Незадовго до смерті актор, сильно потребував засобах, продав свій маєток, що коштував $35 млн, т. к. більше був не в змозі утримувати його.

Тіна Канделакі не хоче брати участь у благодійності

Тіна Канделакі практично завжди відмовляється від участі в благодійних заходах. На питання, чому Канделакі відкидає всі пропозиції подібного роду, телеведуча відповідає, що не вірить у більшість їх благодійних акцій, які на перевірку виявляються звичайною показухою.

Однак питання благодійність Канделакі близький. Вона підтримує фонд «Потрібна допомога», який дуже ефективно працює з допомогою сучасних технологій.

Телеведучу Дану Борисову обікрали на відпочинку в Іспанії

Дана Борисова не сходить зі сторінок преси, з нею постійно щось відбувається. Вчора вона стала жертвою шахраїв. Орендована Борисової квартира в Іспанії була пограбована.

Повернувшись з пляжу, Дана виявила розгром у своїй квартирі. Були вкрадені гроші – 850 євро.

На думку продюсера телеведучої, що гроші поцупили якісь молодик люди, які зупинялися поруч з Борисової, вели себе досить шумно, а після події раптово зникли.





Яндекс.Метрика