Роберт де Ніро розкрив таємницю своєї сім'ї

Роберт де Ніро – один з найбільш таємничих акторів Голлівуду, завжди намагається обходити розмови про своє особисте життя. Однак він вирішив відкрити завісу таємниці свого життя.

В одному інтерв'ю де Ніро розповів, що його батько покинув сім'ю з-за своєї сексуальної орієнтації.

Батько Роберта був художником-авангардистом, роботи якого були дуже затребувані. Після переїзду в 1942 році сім'ї де Ніро в Нью-Йорк, з'ясувалося, що творчість де Ніро-старшого не користується популярністю. Не витримавши труднощів, сім'я розпалася. Довгий час вважалося, що рішення про розлучення було обопільним. Однак тепер з'ясувалося, що причина розставання батьків Роберта полягала в сексуальної орієнтації батька актора. Роберт де Ніро зізнався, що не має до батька ніяких претензій і шкодує, що життя того була дуже недовгою.

Викрадена медкартка Міхаеля Шумахера

Викрадена медкартка гонщика Міхаеля Шумахера. Злочинці вимагають від рідних спортсмена 50 тис євро, в іншому випадку погрожують оприлюднити всю конфіденційну інформацію.

Нагадаємо, що кілька днів тому Шумахер прийшов до свідомості після майже піврічного перебування в комі.

Стало відомо, чому Микита Пресняков розійшовся зі своєю давньою коханою

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про те, що співак Микита Пресняков розійшовся зі своєю давньою коханою Аїдою. Основною причиною розпаду пари називалася сильна завантаженість Микити, активно бере участь в різних телепроектах. Аїда не могла підлаштуватися під графік свого бойфренда, що стало причиною численних сварок. І тоді, як повідомив батько Микити, співак Володимир Пресняков, молодий чоловік запропонував Аїді розлучитися.

Пару днів назад в Мережі з'явилося фото Преснякова з незнайомкою. Як розповіли близькі Микити, це всього лише 17-річна знайома співака і пов'язує їх просто дружба.

Сергій Лазарєв спричинила політичний скандал

Сергій Лазарєв викликав політичний скандал. Беручи участь в одній українській передачі, Сергій заявив, що ніколи не зможе сприймати Крим частиною російської території. Це висловлювання викликало цілий шквал обурення. Зокрема, депутат Віталій Мілонов, який прославився своїми неоднозначними витівками, звинуватив Лазарєва у зраді Батьківщини.

Мілонов, передрік Сергію можливість виступати в Росії тільки «у себе в туалеті» і закликав співвітчизників ігнорувати всі виступи співака.

Сандра Баллок знайшла нову любов

Після розлучення з чоловіком в 2010 році, Сандра Баллок дуже довго була одна. Екс-чоловік актриси Джессі Джеймсон зраджував їй направо і наліво, чим глибоко образив Сандру, змусивши її на час втратити довіру до чоловіків. І ось тепер, схоже, Баллок готова дати чоловічої статі ще один шанс. За наявною інформацією, 49-річна актриса зустрічається зі своїм давнім другом Крісом Евансом, ще кілька років тому який зізнався в тому, що любить Сандру все своє життя.

За повідомленням інсайдера, Сандра і Кріс постійно фліртують один з одним, відвідуючи світські заходи, постійно перебувають разом.

Немає сумнівів у тому, що Сандра закохана в Еванса. Крім того, Кріс дуже любить дітей, що для Сандри, яка виховує прийомного сина, вкрай важливо.

Мел Гібсон заарештований

Мел Гібсон заарештований. В Інтернет з'явилася фотографія актора, на якій чітко видно, що він знаходиться за ґратами. З'явилися чутки, що Гібсон звинувачують у кримінальному злочині.

Все виявилося набагато прозаїчніше: фото – всього лише кадр з нового фільму. Зараз він грає колишнього зека у кінострічці «Кривавий батько». Прем'єра фільму очікується в 2015 році.

Екс-учасниця групи «Тату» Юлія Волкова знялася для Playboy

Юлія Волкова, екс-учасниця скандально відомої групи «Тату», і так не має видатних вокальних даних, в даний час відчуває сильні проблеми з голосом. Не маючи можливості виступати, Юлія вирішувала взяти участь у фотосесії для Playboy.

На обкладинці журналу можна побачити Волкову в стилі pin-up. Крім цього, є фото Юлії в чудовому нижній білизні і жакеті, надягнутому на голе тіло, подчеркивавшем витонченою фігури співачки.

Екс-учасниця групи «Тату» Юлія Волкова знялася для Playboy





Яндекс.Метрика