У Містера Біна з'явилася молода кохана

У відомого коміка 59-річного Роуен Аткінсон, відомий на весь світ як Містер Бін, з'явилася молода кохана.

Не так давно Аткінсон після багаторічного шлюбу розлучився з дружиною. І ось артист знову не самотній: на одній з репетицій він познайомився з 31-річною актрисою Луїзою Форд.

Аткінсон, один з найбагатших артистів Великобританії, був помічений у товаристві Форд, коли він переносив в машину мішки з ґрунтом для кімнатних рослин. Пара не сідала в одну з колекційних машин Роуена, а в звичайну «Ауді».

Цікаво, що Аткисон досі не зняв обручки. За чутками, це відбувається тому, що комік не хоче привертати увагу до свого особистого життя.

Закордонні ЗМІ: Шарліз Терон виходить заміж

За повідомленнями зарубіжних ЗМІ, Шарліз Терон незабаром стане дружиною Шона Пена. Чутки стверджують, що Пенн має намір зробити пропозицію своїй коханій в найближчі дні. Судячи з того, як розвивалися стосунки пари останнім часом, Шарліз, безумовно, дасть позитивну відповідь Шону. Це буде перший шлюб для актриси, і другий для Пенна.

Інформація про викидень Агнії Дітковскіте - звичайна качка

Тільки сьогодні вранці з'явилася інформації про трагедію в родині Агнії Дітковскіте та її чоловіка Олексія Чадова: повідомлялося, що вони втратили дитину.

Дізнавшись про такий «качці» мати Ангии, актриса Тетяна Лютаєва, відчула справжній шок. Лютаєва повністю спростувала інформацію, заявивши, що її дочка вже в наступному місяці стане мамою.

Єлизавета II піднесла Римському папі незвичайні подарунки

Під час візиту в Італію королева Великобританії Єлизавета II з чоловіком вперше зустрілися з римським папою. Зустріч пройшла в дуже теплій обстановці, вінценосна пара і понтифік обмінялися подарунками.

Так, Єлизавета подарувала Франциску віскі Balmoral, зібраний в саду Букингемського палацу мед, десяток яєць і джеми. Крім цього понтифіка було піднесено фото королівської сім'ї в красивій срібній рамці.

Зі свого боку тато в якості подарунка принцу Георгу передав чудовий лазуритовий глобус з католицьким хрестом, а Вільяму і Кейт – середньовічний пергамент.

Агнія Дітковскіте втратила дитину

За повідомленням інсайдера, у Агнії Дітковскіте стався викидень. Зараз актриса разом зі своїм чоловіком Олексієм Чадовим знаходиться за містом.

Пара разом майже два роки. І Агнія і Олексій дуже хочуть мати дітей. Зокрема, Дітковскіте в різних інтерв'ю стверджувала, що дуже хоче мати багато малюків.

Сережки Мерилін Монро були продані за $185 тис.

Вчора в місті Ангелів відбувся аукціон «Джулиенс», зіркою якого стали сережки Мерилін Монро.

Сережки, прикрашені гірським кришталем, були на легендарній актрисі під час прем'єри стрічки «Татуйована троянда», що відбулася в 1955 році.

В результаті торгів, сережки були придбані за 185 тис. доларів.

У принца Джорджа тепер є особисті няня, водій, охоронець, швачка і кухар

Принц Вільям і його дружина герцогиня Кетрін найняли для свого сина, принца Джорджа, няню. Їй стала 42-річна Марія Борральо, випускниця коледжу Норленд, яка займається вихованням дітей аристократів. Крім основних навичок, необхідних для виховання дитини, Марія також тхеквондо, в змозі надати медичну допомогу. Марія також володіє навичками екстреного водіння автомашиною, кухарським та швейним мистецтвом. Всі ці висококласні вміння настільки вразили королівську пару, що Кейт і Вільям змогли дозволити собі залишити Джорджа на піклування няні і поїхати на відпочинок на Мальдіви.

Іраклій Пірцхалава розлучився з ревнивою дружиною
Екс-чоловік Віри Брежнєвої одружується на 23-річній моделі

Кілька років тому співачка Віра Брежнєва розлучилася з українським олігархом Михайлом Кіперманом. З тих пір шанувальникам Віри доводиться тільки здогадуватися про її особисте життя, приписуючи їй відносини то з одним, то з іншим відомим людиною.

А ось Михайло не приховує своїх відносин. У найближчому майбутньому він збирається одружитися на 23-річній моделі Олені Гайваненко, вже встигла зробити непогану кар'єру. Більш того, в даний час вона чекає від Михайла дитини, який стане для олігарха четвертим. Кого чекає Альона – дівчинку чи хлопчика не розголошується.

Весілля відбудеться в одному з дорогих ресторанів рідного для Кіпермана Дніпропетровська.

За політичну повію Анастасія Волочкова відповість у суді

Нещодавно, на одній з прес-конференцій, що проходять в Києві, епатажна Анастасія Волочкова назвала співачку Валерію та її чоловіка, продюсера Йосипа Пригожина «політичними повіями» за яскраво виражену продержавну позицію по Криму, яку пара активно висловлює.

Тепер же Валерія має намір судитися з Волочковою. Співачку обурили слова екс-балерини і вона бажає відстояти свої честь і гідність у суді. Адвокат Валерія, Сергій Жорін, вже отримав вказівки про необхідність підготувати відповідні документи.

Скандальне розлучення допомагає в кар'єрі: екс-дружина Аршавіна стала телеведучою

Вдало зігравши на скандальне розлучення з Андрієм Аршавіним, його екс-дружина Юлія Барановська стає теледіва. Сьогодні вона вперше виступить в якості телеведучої – її запросили вести шоу «Дівчата».

Баранівська зазначила, що співведучі зустріли дуже тепло, відразу почали чудово спілкуватися. Юлія також заявила, що вважає великою честю вступити в команду професіоналів шоу. Пропозиція, зроблена дівчині, було воістину королівським.

Мати Ксенії Собчак розповіла, що чекає поповнення в родині дочки

Незважаючи на те, що Ксенія Собчак заміжня вже більше року, дітей пара поки не планує. Однак Мати Ксенії, політик Людмила Нарусова з нетерпінням чекає поповнення в родині дочки, сильно бажаючи повозитися з онуками.

Нарусова заявила, що їй абсолютно байдужа стать майбутніх онуків, головне, щоб дітей у Ксенії було багато.

Собчак була відсутня в той час, коли її мати давала інтерв'ю, тому ніяких коментарів з цього приводу поки немає.

Сергія Свєтлакова змусили одружитися батьки його дівчини

Шоумен Сергій Свєтлаков розповів про особисте життя. Виявляється, на своїй першій дружині Юлії він не мав ніякого бажання одружитися. За словами актора, його змусили це зробити батьки дівчини. Познайомившись в компанії друзів, вони через пару років одружилися. Шлюб цей не став для Сергія щасливим. Відразу після розлучення у 2012 році він зустрів Антоніну Чеботареву, яка і стала його другою дружиною.





Яндекс.Метрика