Актор Едріен Броуді вперше публічно з'явився з новою подругою

Американський актор Едріен Броуді представив публіці свою нову подругу - модель Лару Лейто.

Оскароносний актор вперше з'явився з симпатичною брюнеткою на прем'єрі кінофільму з власною участю «Згадуй 1942» на Римському кінофестивалі. Пара просто стала окрасою «червоної доріжки». 39-річний актор надавав знаки уваги своєї коханої, цілував її в щічку перед камерами журналістів. Сама ж модель виглядала трохи здивованим, але зберігала впевненість у собі.

Актор Едріен Броуді вперше публічно з'явився з новою подругою

На прем'єрі кінофільму до парі приєдналися також актор Сильвестр Сталлоне та інші зіркові колеги по цеху.

У драмі « Згадуй 1942» розповідається про смертельну посухи 1942-го року в китайській провінції Хенань під час війни проти Японії.

Едріен Броуді і Лара Лейто почали зустрічатися в травні цього року, після знайомства на Каннському кінофестивалі. І протягом усього періоду зйомок «Згадуй 1942» дівчина була поруч з актором.

На даний момент актор активно працювати в Римі над наступним своїм проектом - «Третя людина», де також візьмуть участь такі зірки як Ліам Нісон, Олівія Уайлд, Міла Куніс і Джеймс Франко.

Найбільше визнання як актор Едріан Броуді отримав за роботу у фільмі «Піаніст» 2003 року, серед них – «Оскар», «Золотий глобус», «BAFTA» і інші престижні нагороди.

Крістофер Уокен: «Я жив як печерна людина протягом 8 днів».

Після урагану Sandy, який пройшовся в тому числі і через Коннектикут, де проживає американський актор Крістофер Уокен, йому довелося протягом тижня жити "як печерна людина".

Нагадаємо, що 29 жовтня мільйони жителів Східного узбережжя залишилися без електрики і гарячою водою після пронісся над ними урагану Sandy. 69-річна знаменитість Уокен, як і всі, змушений був виживати з тим, що було під рукою.

Зі слів Крістофера Уокена «Нью-Йорк Посту»: «У мене немає iPad, у мене немає мобільного телефону, у мене немає комп'ютера... тому, коли дерева попадали, я залишився в темряві. Я жив як печерна людина протягом восьми днів! Згасло світло... і це означало, що немає ні води, ні телефону, ні світла! »

"В цей час року темніє близько 4:30, і було дуже холодно в хаті. Таким чином, я залишився лише зі своїм котом... В такі хвилини я йшов спати, а кіт залазив під ковдру і не рухався".

Його дружина, кастинг-директор Georgianne, яка була в робочому відрядженні на момент урагану, мала намір приїхати до актора, але Уокен заборонив їй: «Я сказав: "Не приїжджайте сюди, тому що тут ледь вистачає матеріалів (щоб виживати). Залишайтеся на місці".

Джессіка Сімпсон чарівно схудла

Джессіка Сімпсон продемонструвала свою нову фігуру на заході, присвяченому Jessica Simpson Girls Collection.

Американська співачка і актриса Джесіка Сімпсон дуже багато говорила про те, як вона бореться із зайвими кілограмами, після того як народила дитину. Нагадаємо, що в травні цього року у знаменитості народилася дівчинка Максвелл вагою більше 4 кг.

Ось такий Джессіка була:

Джессіка Сімпсон чарівно схудла

І тепер, нарешті, 32-річна Джессіка може похвалитися результатами своєї боротьби – з травня по вересень їй вдалося скинути 40 фунтів, хоча ще два місяці тому в одному з американських ток-шоу співачка не могла похвалитися дуже малими результатами.

Джессіка є представником компанії Weight Watchers/Весонаблюдатели, яка розробила власну дієту, комплекси вправ, дієтичні вітамінні продукти та ін. до Речі, частина акцій цієї компанії належить акторові і політику Арнольду Шварценеггеру.

Джессіка Сімпсон зі своєю сестрою Ешлі Сімпсон (яка є другим творчим директором) представляли нову лінію одягу Macy в престижному закладі South Coast Plaza.

Джессіка Сімпсон була у вбранні зі своєї нової колекції Jessica Simpson Girls Collection: напівпрозорої блузці з зоряним принтом "All Aboard" і чорних брюках "Paradise Flare".

ДжоАнна Гарсіа-Свишер в очікуванні свого первістка

Як стало вчора відомо, актриса ДжоАнна Гарсіа вагітна! Цією новиною вона поділилася на своїй сторінці в Facebook.

"Ми дуже раді, що, нарешті, маємо можливість поділитися з вами нашими захоплюючими новини! Маленького Свишера ми очікуємо навесні 2013 року", - написали щасливі майбутні батьки.

32-річна ДжоАнна Гарсіа одружена з бейсболістом Ніком Свишером з грудня 2010 року і вони шалено щасливі швидкої зустрічі з малюком.

«Не можемо описати словами, як ми молилися за розширення нашої сім'ї і з нетерпінням чекаємо прибуття нашого нового доповнення. Ваша підтримка і доброта так багато значила для нас протягом багатьох років, і ми хотіли б особисто поділитися новиною з усіма вами".

У 2009 році, коли пара оголосила про свої заручини, 31-річний Свишер тоді сказав: «Мені здається, вперше в моєму житті, у мене з'явилася жінка, якої я не міг би пишатися ще більше».

Актриса ДжоАнна Гарсіа стала відомою завдяки ролі Брі Баклі в молодіжному телесеріалі «Пліткарка».

Леона Льюїс зізналася, що її бойфренд молодший за неї на 8 років

Красуня-співачка Леона Льюїс досить довго приховувала свій роман, проте, усі року стає явним, і ось, сама дівчина розповіла і про поточному романі, і про героя свого серця. Ним виявився Ліам Пейн, 19-річний діяч також музичної індустрії, учасник групи «One Direction».

Правда, про цікаві подробиці їхнього особистого життя, як і про пам'ятних для їх пари дати, співачка воліє мовчати. Усе, що вдалося почути з її вуст – це запевнення про веселе і безтурботне проведення часу в компанії Ліама.

Можливо, для когось цей факт буде дивним, однак ні сама Леона, ні її коханий нітрохи не турбуються про досить істотній різниці у віці, адже співачка на цілих вісім років старше свого кавалера.

В одному з останніх інтерв'ю 27-річна Леона Льюїс розповіла фанатам і просто цікавиться її життям про своє ставлення до подібного мезальянсу. Леона просто не помічає того, що іншим здається прірвою, і взагалі, схильна вважати, що вік – це зовсім не те, про що думаєш, коли людина по-справжньому тобі доріг.

Щасливчик Ліам перебуває у повній ейфорії від своєї нової коханої і не соромиться називати її гарячою. Для нього різниця в декілька років також не стала чимось дивним або відштовхуючим. Відомо, що ще до початку їх романтичних відносин, протягом довгих років вони були просто друзями.

У Леони Льюїс до поточних відносин були і інші об'єкти для амурних зітхань, хоча преса вкрай мало обізнана про них. Дитяча любов в особі Лу Аль-Чима і більш зріле почуття з танцюристом Деннісом Джанчем - ось і весь список.

У цих же відносинах Леона дуже задоволена уважним і романтичним Ліамом і навіть поділилася деякими ідеями з приводу своєї можливої весілля. Вона мріє вийти заміж якраз напередодні тридцятиріччя, а головним джерелом натхнення для роздумів про це свято стало одруження її брата в 2010 році.

Нагадаємо, британська співачка Леона Льюїс стала найпопулярнішою виконавицею після перемоги американського телевізійного шоу «The X Factor» у 2006 році.

У Пітера Фачінеллі нова подружка

Колишнього чоловіка Дженні Гарт, а нині зірки «Сутінки. Сага» Пітера Фачінеллі папараці сфотографували з новою подругою, коли вони разом відвідали шоу «Сестра Джекі» з його участю. 38-річний голлівудський актор весь вечір тримався за руки з 28-річною актрисою Джеймі Олександр.

Крім того, пара в минулий четвер була помічена за вечерею в Нью-Йоркському ресторані Penny Farthing. У той же вечір вони відвідали кінотеатр, подивившись прем'єру останньої частини «Сутінок», де Фачінеллі грає доктора-вампіра Карлайла Каллена. Актори були у відмінному настрої і весь святковий вечір не залишали один одного.

Пітер Фачінеллі поки від коментарів відмовляється.

Американська актриса Джеймі Олександр вже полюбилася глядачам за ролями у фільмах «Любов і інші ліки», «Кістки», телесеріалі «C. S. I.: Місце злочину Майамі».





Яндекс.Метрика