Чоловіки назвали 10 найбільш сексуальних актрис Голлівуду

Британський портал MenKind, що спеціалізується на товарах для чоловіків, провів серед своїх користувачів незвичайний опитування. У представників сильної статі запитували, яка голлівудська актриса здається їм самою сексуальною. Результат виявився досить несподіваним. Лідером у цьому своєрідному Топі стала 22-річна зірка "сутінкової" саги Крістен Стюарт. Актриса, яка носить титул найбільш стильною знаменитості на "фабриці мрій", абсолютно не приваблює англійських чоловіків.

Організатори опитування вважають, що Крістен Стюрт розчарувала чоловіків інтрижки з режисером Рупертом Сандерсом, хоча цілком можливо, що дівчина просто набридла публіці. Цікаво думку самої Крістен. Актриса не раз говорила, що сексуальної себе не вважає, а висловлювання з цього приводу сильно її дратують.

Друге місце посіла Сара Джессіка Паркер. На жаль, вона вже далеко не перший раз потрапляє в такі образливі списки. Замикає трійку "найбільш сексуальних голлівудських актрис" скандалістка Ліндсей Лохан.

За нею йдуть Деніз Річардс, блондинки Міша Бартон і Кірстен Данст. Володарка "Оскара" Хіларі Суонк посіла сьоме місце. Далі — Тільда Суінтон і Люсі Ліу. На десятій позиції, як не здасться дивним, виявилася красуня Ума Турман.

"Результати проведеного нами опитування наочно продемонстрували, що сексуальність — це не просто ефектна поява перед публікою", — зазначив представник MenKind, — "Англійські чоловіки не люблять нестійких, сумних і примхливих дівчат, які схожі на "снігову королеву".

Жанна Фріске відверто розповіла про свою вагітність

Вже давно не секрет, що секс-символ вітчизняного шоу-бізнесу Жанна Фріске вагітна. Довгоочікуваний малюк повинен народитися в кінці березня. Сумлінно відпрацювавши новорічні корпоративи та зйомки, Жанна полетіла в Майамі. Нещодавно популярна виконавиця нарешті відкрила завісу таємниці і відверто розповіла про свою вагітність і про стосунки з батьком дитини Дмитром Шепелєвим.

"Я щаслива, що маля з'явиться на світ в Майамі. Тут дивно м'який клімат, тому дітей після народження навіть не потрібно закутувати. Їх зовсім маленькими купають в океані", — розповіла зірка в інтерв'ю. Як стверджує Жанна, вона переносить свій стан досить легко, тільки збільшилася майже на 15 кілограмів. І навіть це співачку не хвилює. "У мене таке відчуття, що я ходжу з великим теплим рюкзаком. Часом відчуваю незначний дискомфорт: ноги втомлюються, щось коле, щось болить. А в принципі, вагітність — це забавно і ще дуже смішить реакція оточуючих, які беруть тебе за слабе і надають підвищену увагу: "Як настрій? Ти сьогодні обідала? Як самопочуття? ", — посміхається Жанна.

Артистка розповіла, чим викликане рішення народжувати в Америці. "Я хотіла уникнути пересудів і уваги настирливих журналістів. Та й взагалі, в Москві важко через клімату і ритму життя. Мені зараз потрібно думати не тільки про себе, але і про більш дорогоцінний вантаж". До речі, Жанна не сказала, кого саме вони з Дмитром чекають — дівчинку чи хлопчика, але натякнула, що мріє про сина.

Підтримують співачку в найщасливіший період її життя самі близькі та рідні люди — мама і молодша сестра Наташа. Напередодні пологів прибуде в Америку і Дмитро Шепелєв. На питання з приводу одруження Жанна Фріске відповіла так: "Весілля ми поки не плануємо. Для того, щоб бути разом, не потрібні штампи, рагси та інша мішура. Головне, що ми з Дімою абсолютно щасливі".

Дженніфер Лоуренс – найчарівніша жінка 2013 року

Ще неї підведені всі підсумки 2012 року журнал AskMen вже повідомляє про самою чарівною і сексуальною жінці 2013 року. Топ-лист очолює (хочете вірте хочете ні) Дженніфер Лоуренс, яка і стала найбажанішою леді планети за версією чоловічого порталу. Цієї милою героїні пригодницької стрічки «Голодні ігри» вдалося обійти таких сильних суперниць як Кім Кардашян - американську акторку і фотомодель і Ріанну (Rihanna) – одну з найпопулярніших співачок на сьогоднішній день.

Дженніфер Шрейдер Лоуренс (Jennifer Shrader Lawrence) американська кіноактриса, народилася 15 серпня 1990 року в Кентуккі, США. Її першою відомою роботою стала роль молоденької мексиканки Маріанни, яка з усіх сил намагається врятувати любов своїх батьків, відносини яких висять на волосині. Фільм називається «Палаюча рівнина» і розповідає про долі різних людей. Також Дженніфер Лоуренс була в номінації «Краща жіноча роль», фільм «Зимова кістка» на премії «Золотий глобус» і «Оскар» у 2011 році. У даний момент актриса продовжує підійматися по кар'єрних сходах, працює над новими ролями і на наступний рік вже призначені прем'єри фільмів з її участю.

Друге почесне місце, по праву займає американська актриса українського походження Міла Куніс (Mila Kunis), яку за даними ЗМІ все частіше можна побачити в компанії Ештона Кутчера. Третє місце в рейтингу дісталося актрисі і моделі Кейт Аптон (Kate Upton), а сексуальна співачка Ріанна, яка останнім часом виставляє свої принади на показ, посіла четверте місце. Емма Стоун (Emma Stone), зірка фільму «Відмінниця легкої поведінки», взяла п'яте місце в рейтингу відповідно.

Чи змогла потрапити в список пекуча брюнетка і красуня Кім Кардашян, яку не тільки не вдалося цього разу лідирувати в рейтингу, але і дісталося 98-е, передостаннє місце. Джеймс Бессіл запевняє, що Кім Кардашян стрімко здає свої позиції з-за особливої уваги до неї ЗМІ та частого появи на жовтих сторінках журналів.

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем чекають другого малюка

Відома іспанська актриса 38-річна Пенелопа Крус і її чоловік, актор Хав'єр Бардем, стануть батьками вдруге. Американські мас-медіа, посилаючись на авторитетні джерела, стверджують, що Пенелопа вже на третьому місяці. Першими сенсаційну інформацію про поповнення в оскароносному сімействі розтиражувала NewYorkPost. Потім новину підтвердив журнал UsWeekly, який спеціалізується виключно на знаменитих персон, і інтернет-портал E!.

Стать майбутнього малюка ЗМІ не озвучують, так і зіркові батьки поки не поспішають офіційно підтвердити це повідомлення. Забавно, що інформація про вагітність Пенелопи з'явилася буквально через кілька тижнів після того, як Моніка Крус, молодша сестра актриси, оголосила, що завагітніла від анонімного донора сперми.

Хав'єр Бардем і Пенелопа Крус познайомилися одинадцять років тому під час зйомок картини "Шинка, шинка" режисера Бигаса Місяця. У 2010 пара одружилася, а вже в 2011-му на світ з'явився їхній первісток — синочок Лео. Відомо, що актори не страждають забобонами і люблять зніматися разом. На листопад 2013 року запланована світова прем'єра нового трилера "Радник" Рідлі Скотта, в якому Крус і Бардем зіграли головні ролі.

Принц Гаррі зробив ЗМІ догану за свій похмілля у Вегасі

Британський принц Гаррі нарешті вирішив задовольнити цікавість журналістів і прокоментував свою "голу" витівку в Лас-Вегасі. Нагадаємо, що влітку минулого року молодший онук Єлизавети Другої потрапив під приціл фотокамери, коли розважався в "місті гріхів". Громадськість була приголомшена і шокована, побачивши знімки голого принца. А що з цього приводу думає сам Гаррі?

"Напевно я підвів королівську сім'ю, — пояснив найбажаніший холостяк року, — Але врахуйте, що під час інциденту я перебував на приватній території і розслабився. Визнаю, що вів себе не як належить принцу".

Гаррі звинуватив жовту пресу за негарне висвітлення цієї історії. "ЗМІ були обізнані, що мені належить відправитися в Афганістан і все-таки опублікували фотографії", — обурюється принц. Він справедливо вважає, що преса повела себе по хамськи і в разі Вільяма. Гаррі заявив, що герцогиню і герцога Кембриджських буквально змусили оприлюднити вагітність Кейт, коли подружжя не планували це робити.

Як стало відомо, вчора принц Гаррі залишив Афганістан, де він прослужив чотири місяці пілотом бойового вертольота Apache, і знаходиться на шляху до Лондона. Відповідну інформацію розповсюдили всі британські ЗМІ.

У Кортні Кокс виявилася залежність від пластичної хірургії

Як повідомляє Star, залежність Кортні Кокс від пластики приймає патологічний характер. Друзі актриси висловлюють серйозну стурбованість з цього приводу і хочуть спробувати утримати Кортні від подальших оперативних втручань. Старіння є природним процесом і знаменитості бояться вікових змін більше всього на світі. Поява зморшок на власному обличчі зірки сприймають з жахом і починають негайно діяти.

У близькому оточенні Кортні вже давно подейкують, що її обличчя виглядає ненатурально. Друзі навіть порівнюють Кортні з сумно відомої Дженіс Дікінсон, "королевою пластики", обличчям якої цілком можна лякати малечу.

Сама актриса нещодавно сказала в інтерв'ю, що зацікавлена у боротьбі з уповільненням неминучого старіння. "Її близькі переживають і говорять про це Кортні, однак, вона схоже чує тільки себе, — стверджує інформоване джерело, — Їй потрібно зупинитися, інакше друзі можуть звернутися до судді і вимагати примусове психіатричний огляд, щоб визнати актрису частково недієздатною і заборонити пластичні операції".

За чутками, Кокс випробувала на собі підтяжку шиї, численні уколи ботокса, терапію Ulthera, фейсліфтінг і ін'єкції, збільшують обсяг губ.





Яндекс.Метрика